Τα αξεσουάρ είναι τα μικρά αντικείμενα που κάνουν τη μεγάλη διαφορά

Signature

Αποφασίσαμε να δώσουμε έναν πιο προσωπικό τόνο σε αυτή την παρουσίαση, με την σκέψη ότι μας γνωρίζετε πλέον προσωπικά, από κοντά. Μας συναντάτε όταν έρχεστε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το εργοστάσιο μας στο Περιστέρι, όταν μας παίρνετε τηλέφωνο και απαντάμε με το διαχρονικό ‘εταιρία Λεκάκη, παρακαλώ’.

Αυτό το κείμενο από την ομάδα της Verdi, διαμορφώθηκε πρώτα από εσάς, τους συνεργάτες μας, που μοιράζεστε με κάθε αφορμή τις αναμνήσεις σας από τα χρόνια μας στον Βοτανικό, αλλά ταυτόχρονα πορευόμαστε παρέα μέσα στην σύγχρονη πραγματικότητα, με διαχρονικές επαγγελματικές σχέσεις.

Τί κάνει η Verdi σήμερα;

Αυτό μας αφορά περισσότερο απ’ όλα. Τα προϊόντα που παράγονται στο οικογενειακό μας εργοστάσιο κάθε χρόνο, τοποθετούνται σε πάνω από 70.000 μπάνια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ετησίως. Αυτός είναι ένας δείκτης που δικαιολογεί το γεγονός ότι συναντάμε πολύ συχνά τα αξεσουάρ μας σε ξενοδοχεία, χώρους στον κλάδο της εστίασης αλλά και σε σπίτια φίλων και γνωστών.

'Have Love, Will Travel'

Ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια, ξέρουμε τις ιστορίες σας από πρώτο χέρι, όπως κι εσείς γνωρίζετε το οικογενειακό εργοστάσιο που εκπροσωπούμε. Τα τελευταία 10 χρόνια ταξιδεύουμε ενεργά και στο εξωτερικό, με σταθμό σε αυτή την διαδρομή, την δημιουργία μιας δεύτερης έδρας στο Λονδίνο. Η Verdi UK ξεκίνησε το 2013 και κατάφερε να μας φέρει μπροστά σε μια σημαντική συνειδητοποίηση.

Τα προϊόντα μας έγιναν αμέσως αποδεκτά σε κορυφαία καταστήματα, αναγνωρίστηκαν ως ισάξια με προϊόντα ηγετικών εταιριών στα αξεσουάρ μπάνιου, με κριτήριο την ποιότητα των υλικών και τον σχεδιασμό. Αυτό μας κάνει να σκεφτόμαστε τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζει μια παραγωγική μονάδα, δεδομένου ότι οι μηχανές σε Ευρωπαϊκό έδαφος φθείνουν, συγκεκριμένα στα είδη υγιεινής ελάχιστες είναι οι βιοτεχνίες και τα εργοστάσια που επιμένουν στην δραστηριότητα τους πλέον.

guarantee

Tί σημασία έχει η παραγωγική διαδικασία για τη Verdi αλλά και το τελικό προϊόν;

Αγοράζουμε την πρώτη μας ύλη, τον ορείχαλκο. Ένα πολύ δυνατό κράμα με ένα χαρακτηριστικό χρυσό χρώμα, το οποίο φτάνει στα χέρια μας σε πολλές μορφές, όπως ράβδος, φύλλο, σωλήνα και λάμα. Τα χαρακτηριστικά του υψηλής ποιότητας κράματος που παραγγέλνουμε είναι εγγυημένα από πιστοποιημένους προμηθευτές, καθώς η περιεκτικότητα στα επιμέρους στοιχεία παίζει καθοριστικό ρόλο στις επόμενες φάσεις της παραγωγής.

Επεξεργαζόμαστε στο μηχανουργείο μας την πρώτη ύλη για να δώσουμε σχήμα και λειτουργικότητα σε κάθε κομμάτι. Το λειαίνουμε και το στιλβώνουμε και καθιστούμε έτσι την επιφάνεια έτοιμη για την επόμενη φάση, την επιμετάλλωση. Εδώ, εφαρμόζεται πάνω στο προϊόν η χειροπιαστή εγγύηση αλλά και το αισθητικό αποτέλεσμα της λείας και αστραφτερής επιφάνειας του τελικού προϊόντος.

Εάν παραγγείλατε την πετσετοθήκη σας σε λευκό, μαύρο ή σε κάποιο pop χρώμα της φαντασίας σας, τότε θα κάνουμε την ηλεκτροστατική βαφή για να έχετε το αξεσουάρ που θα ολοκληρώσει το μπάνιο σας. Συναρμολογούμε τέλος τα επιμέρους κομμάτια και ελέγχουμε ένα-ένα τα έτοιμα προϊόντα πριν συσκευαστούν.

Η οικογένεια της Verdi γνωρίζει ότι κάτι κάνει σωστά και συνεχίζουμε με ένα συγκεκριμένο όραμα. Να δούμε τα αξεσουάρ μας να κάνουν τη διαφορά μέσα στο μπάνιο σας, για πολλά χρόνια ακόμα.

Recycling

LEARN MORE