Cards

Μια ωραία εμπειρία στην έκθεση 100% Hotel Show

Μας συναντήσατε στο περίπτερο Β16 στο Mec Παιανίας, σε αυτή την τριήμερη διοργάνωση αφιερωμένη στον σχεδιασμό και την κατασκευή νέας γενιάς καταλυμάτων. Η ομάδα της Verdi παρευρέθηκε με μεγάλη όρεξη για να σας παρουσιάσει τα νέα προϊόντα του εργοστασίου μας, αλλά και να συλλέξει τις εντυπώσεις σας για τα προϊόντα που έχετε ήδη τοποθετήσει σε κάποιο υλοποιημένο project. Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και την εξαιρετική διάθεση!

Δημοσιευέται η πλήρης γκάμα της collection Strantza

Μπαίνει σε παραγωγή μια εκτεταμένη ποικιλία προϊόντων που θα καλύψει τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες στην εσωτερική διακόσμηση των ημερών μας. Η ποικιλία διαστάσεων και παραλλαγών συνοδεύεται από την ιδιαίτερη υφή των ηλεκτροστατικών βαφών, σε ένα απόλυτα σύγχρονο αποτέλεσμα design και εργονομίας.

tAS* Το 2023 ξεκίνησε με τον απόηχο αυτής της εμπειρίας

Η συμμετοχή μας στο The Architect Show στις 10 & 11 Δεκέμβρη 2022 ήταν μια ευκαιρία να συναντήσουμε σημαντικούς συνεργάτες, να γνωρίσουμε νέους επαγγελματίες στον χώρο της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού εσωτερικών χώρων και να παρουσιάσουμε μερικές ιδέες για την εξέλιξη των προϊόντων μας όσο αφορά στη διακόσμηση και τη λειτουργικότητα των ειδών μπάνιου. Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο στη γνωριμία με την οικογένεια της Verdi, μείνετε συντονισμένοι για μια δυναμική συνέχεια το 2023.

Awarded Luxury Serviced Villas.

Blue Luxury Villas, με σχεδιασμό των 360 Concept Design Studio, μας δίνουν εντυπωσιακές εικόνες από αυτές τις πολυτελείς κατοικίες στη Μύκονο. Τα προϊόντα μας συνέβαλαν στη διακόσμηση αλλά και στις λειτουργικές λεπτομέρειες των χώρων. Με φωτογραφίες από το Paterakis Studio, δημιουργήσαμε μια σειρά από πολύ εμπνευσμένες, διαφημιστικές καταχωρήσεις.

Ένα μέρος του εξοπλισμού μας.

Προστέθηκαν μερικά προϊόντα πάγκου για τις πιο χρηστικές ανάγκες, αλλά και αντικείμενα για τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό. Επισκεφθείτε τις αντίστοιχες κατηγορίες των προϊόντων για περισσότερες πληροφορίες και μείνετε ενήμεροι μέσω της ιστοσελίδας και των κοινωνικών δικτύων για νέες κυκλοφορίες σχεδίων.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Η ομάδα της Verdi θα σας περιμένει στο The Architect Show, μια διήμερη διοργάνωση η οποία απευθύνεται στοχευμένα στο κοινό της αρχιτεκτονικής και του design, προωθεί καινοτόμα υλικά και φέρνει κοντά όλους τους επαγγελματίες που συμμετέχουν σε αυτόν τον κλάδο.

Διαφημιστικές καταχωρήσεις στο περιοδικό ΕΚ

Με φωτογραφία από το project H77 Diamond House του 314 Architecture Studio, επιλέξαμε να ξεκινήσουμε τις διαφημιστικές καταχωρήσεις σε δύο τεύχη του περιοδικού ΕΚ που παρουσιάζει έργα, συνεντεύξεις και προϊόντα τόσο της εγχώριας αγοράς όσο και trends σε παγκόσμια κλίμακα.

Για να μας στέλνετε εύκολα τα αγαπημένα σας!

Στην ιστοσελίδα μας προσθέσαμε ένα νέο εργαλείο για την επιλογή προϊόντων, με χαρακτηρισμό ως 'Αγαπημένα'. Μέσα σε κάθε προϊόν, υπάρχει το αντίστοιχο κουμπί κάτω από τις λεπτομέρειες προϊόντος, το οποίο μεταφέρει την επιλογή σας, με το χρώμα και τις διαστάσεις του προϊόντος στη λίστα των αγαπημένων σας. Από εκεί μπορείτε να τροποποιήσετε τη λίστα σας και να κρατάτε εκεί τις πιο δημοφιλείς επιλογές σας ή αυτά που θέλετε να δείξετε στον συνεργάτη που σας βοηθά με την ανακαίνιση του χώρου σας. Για άμεσες πληροφορίες, προσφορές, ειδικές παραγγελίες με βάση κάποιο ήδη διαθέσιμο σχέδιο, μπορείτε να μας στείλετε τη λίστα σας συμπληρώνοντας εύκολα τα πεδία που χρειάζονται!

Η νέα ταυτότητα της Verdi

Μέσα σε αυτό το μεταβατικό έτος, παρουσιάζουμε την νέα μας εταιρική ταυτότητα. Μια διαδικασία που ωρίμαζε μέσα μας, επειδή συνοδεύει αλλαγές και εξελίξεις μέσα στο εργοστάσιο μας. Η δημιουργία της νέας εικόνας της Verdi είναι μια ζύμωση του retro χαρακτήρα μας με pop στοιχεία που προσλαμβάνουμε στην καθημερινότητα μας. Η εξερεύνηση και η δημιουργική διαδικασία έγινε από τα ταλαντούχα άτομα του γραφείου Linescape Design κι ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, ως εικόνα έκφρασης αυτού του νέου χαρακτήρα, έγινε από την exceptional συνεργάτιδα μας, Μακρίνα Οικονομίδου, aka Time to Be Design.

Οι νέες διαφημιστικές καταχωρήσεις μας

Δύο πολύ ωραία projects που ολοκληρώθηκαν στο Λονδίνο, με έναν πρωτότυπο συνδυασμό υλικών, μας έδωσαν αυτό το υλικό για τις επόμενες διαφημιστικές καταχωρήσεις μας. Τα λευκά αξεσουάρ της σειράς Lamda συμπληρώνουν στην πρώτη περίπτωση τα γεωμετρικά σχέδια στα πλακάκια με έναν διακριτικό τρόπο. Ενώ οι μαύρες αποχρώσεις στέκονται σε ένα open-plan μπάνιο με χάλκινα φινιρίσματα.

Λογότυπο ακριβείας

Η έμπνευση για τον νέο μας λογότυπο έρχεται από την καρδιά της παραγωγικής διαδικασίας κι από το πάθος μας για την πρώτη ύλη, την ακριβή και λεπτομερή κατασκευή. 50 'μασίφ' χρόνια στην κατεργασία μετάλλου, δίνουν τη βάση για το λογότυπο με φόντο το τσοκ του τόρνου, ως έκφραση του industrial χαρακτήρα μας.

Verdi in the UK since 2013

Ξεκίνησε ως ένα ανεξάρτητο project, με την επωνυμία VIOLEK UK LIMITED, ήρθε όμως ο καιρός να ενωθεί με την οικογένεια της Verdi, ώστε να μοιραστούν ένα κοινό όραμα. Ταξιδέψαμε σε μεγάλο κομμάτι της Αγγλίας, είδαμε τα προϊόντα μας να διακοσμούν πανέμορφα καταστήματα ειδών υγιεινής, και trend setting hubs όπως το West One Bathrooms, το Aston Matthews, το TBK Tiles and Baths Direct, το Such Designs, το Ultimate London και το Sovereign Bathrooms. Ξεκινήσαμε αξιοσημείωτες συνεργασίες με ηγετικά ονόματα στο interior design και ολοκληρώσαμε απαιτητικά, υψηλού επιπέδου έργα. Συνεχίζουμε across Europe, προς επόμενους σταθμούς! Factory in Athens, Warehouse in London <3

22 finds us busy

Δύο καταχωρήσεις που σηματοδοτούν την εξωστρέφεια της Verdi. Μια νέα ταυτότητα με πολλές εφαρμογές που δίνει στη δημιουργική ομάδα μας την ελευθερία να προσαρμόσει τα διαθέσιμα υλικά σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε εντύπου.

Made it Possible

Θα θέλαμε να αναφέρουμε τον συνεργάτη που μας βοήθησε με την απεικόνιση και τοποθέτηση των αντικειμένων. Με τον επαγγελματισμό και την δημιουργικότητα του, ο Νίκος Παπαδάκης έκανε εφικτή την απόδοση της ποικιλίας των σχεδίων αλλά και των φινιρισμάτων μας σε renders πολύ υψηλής ανάλυσης και ακρίβειας. @np_3dvizstudio για περισσότερες δουλειές του.